WordPress Honlap karbantartás és ára


A WordPress weboldalakat rendszeresen karban kell tartani, hogy azok biztonságosan és megfelelően működjenek, védve legyenek a támadásokkal szemben!

biztonság hacker vírus ellen

Egy Honlap vagy Weboldal amivel a Webmesternek dolgoznia kell, két fő részből áll:

  • a backendből és
  • a frontendből.

A backend a felhasználó számára nem látható, ez az a rész, ahol a weboldalt kezelő adminisztrátorok dolgoznak.

A frontend pedig a felhasználók által látható rész, ez a weboldal külső megjelenését és működését határozza meg.

A karbantartás során az alábbi feladatokat kell elvégezni.

(A szolgáltatás árát a lap alján találod)

  • Biztonsági frissítések telepítése: A WordPress fejlesztői rendszeresen kibocsátják a biztonsági frissítéseket, amelyek javítanak a weboldal biztonságát. Ezeket a frissítéseket a lehető leghamarabb telepíteni kell, hogy megvédjük a weboldalt a hackertámadásokkal szemben.
  • Bővítmények és sablonok frissítése: A WordPresshez számos bővítmény és sablon érhető el, amelyekkel új funkciókat és megjelenést tudunk adni a weboldalunknak. Ezeket a bővítményeket és sablonokat is rendszeresen frissíteni kell, hogy azok biztonságosak és megfelelően működjenek.
  • Adatbázis karbantartása: A WordPress weboldalon található adatokat egy adatbázisban tároljuk. Az adatbázist rendszeresen karban kell tartani, hogy az ne legyen túlterhelt és ne keletkezzenek benne hibák.
  • Weboldal teljesítményének ellenőrzése: A WordPress weboldalakat rendszeresen ellenőrizni kell, hogy azok megfelelően teljesítenek-e. Ha a weboldal lassan töltődik be, akkor azt a teljesítményt befolyásoló tényezők, például a bővítmények, a sablonok vagy a képek mérete okozhatja.

Miért és mennyit kell fizetni egy szakembernek a karbantartásért?

A WordPress karbantartása nem egyszerű feladat, különösen akkor, ha nem vagyunk informatikus szakemberek. A biztonsági frissítések telepítése, a bővítmények és sablonok frissítése, az adatbázis karbantartása és a weboldal teljesítményének ellenőrzése mind olyan feladatok, amelyeket egy szakember sokkal hatékonyabban és biztonságosabban tud elvégezni.

Ezenkívül egy szakember rendelkezik a szükséges tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy időben észrevegye és megoldja a weboldalon felmerülő problémákat.

Szolgáltatás ára: 12 000 Ft/hó-tól

A feltüntetett ár tájékoztató jellegű! Esetenként, megbeszélés alapján változhat. Frissítve 2024 január 25.-én.

Miközben mi békésen internetezünk, a háttérben, a kibertérben, zajlik a „háború” a „jó” és a „rossz” között.

biztonság hacker vírus ellen
Scroll to Top