Honlap Weboldal felújítás javítás


Elromlott, rossz, vírusos, hibás és működésképtelenné vált honlapok javítása.

Persze csak amennyiben az lehetséges!

Több alkalommal találkoztam olyan ügyfelekkel akik elhanyagolták a honlapjuk karbantartását és emiatt vált az használhatatlanná. Pedig érdemes a karbantartást ugyanúgy rendszeresen elvégezni mint egy autó esetében.

A régi honlapok felújítása általában azért szükséges, mert azok nem állnak meg a modern technológiai igények előtt, vagy már nem felelnek meg a felhasználói igényeknek. Az alábbiakban összefoglaljuk a régi honlapok felújításának folyamatát:

 1. Értékelje a jelenlegi honlapot: Az első lépés a jelenlegi honlap értékelése. Érdemes átnézni, hogy milyen tartalmak és funkciók vannak jelenleg a honlapon, és milyen módon lehetne ezeket javítani vagy bővíteni.
 2. Határozza meg a célokat: A felújítás előtt célszerű meghatározni, hogy milyen célokat szeretne elérni az új honlappal. Ezek lehetnek például az alábbiak:
 • Design frissítése
 • Tartalmi frissítés
 • Jobb felhasználói élmény biztosítása
 • Jobb keresőoptimalizálás
 • Jobb konverziós arányok elérése
 • Mobilbarát tervezés
 1. Készítsen tervezetet: A következő lépés a tervezés. Ön maga vagy egy webdesigner segítségével tervezheti meg az új honlapot. Fontos figyelembe venni a célok meghatározása során feltett igényeket.
 2. Készítse el az új honlapot: Miután elkészült a tervezet, a következő lépés az új honlap elkészítése. Ez magában foglalhatja a tartalmak és képek feltöltését, a funkciók beillesztését, és a kódolás módosítását.
 3. Tesztelje az új honlapot: Az új honlap elkészülése után érdemes tesztelni, hogy működik-e megfelelően. Ellenőrizze a honlapot az összes böngészőben, valamint különböző készülékeken, hogy biztosan kompatibilis legyen minden eszközzel.
 4. Frissítse a tartalmakat: Az utolsó lépés az új honlap tartalmának frissítése. Fontos, hogy a honlap naprakész legyen, ezért rendszeresen frissítse a tartalmakat.

A régi honlapok felújítása időigényes folyamat lehet, de az eredmény egy modernebb, hatékonyabb és felhasználóbarátabb honlap, amely jobban megfelel a jelenlegi igényeknek.

Egy „gondos kezekben” levő honlap meghálálja magát, meghozza a tőle várt eredményt.

Scroll to Top