Keresőoptimalizálás SEO


(A szolgáltatás árát lejjebb találod)

Az SEO (Search Engine Optimization) a keresőmotor-optimalizálás rövidítése.

Mi a szakember dolga? Miért fizet Ön? Az SEO módszerek közé tartoznak többek között:

  1. Kulcsszókutatás: A kulcsszókutatás során megtudjuk, milyen kulcsszavakra kereshetnek az emberek az adott témakörben. Ezeket a kulcsszavakat be lehet építeni a tartalomba, hogy a keresőmotorok jobban értékeljék azt.
  2. Technikai SEO: A weboldal technikai paramétereinek optimalizálása, például a weboldal sebessége, a mobilbarát kialakítás, a biztonság és a meta adatok készítése.
  3. Tartalomoptimalizálás: A tartalomoptimalizálás a kulcsszavak beépítésére, a címekre, a meta leírásokra, az URL-ekre és a tartalom szervezésére fókuszál.
  4. Linképítés: A honlap egy adott oldalra mutató minőségi hivatkozások mennyiségének és minőségének növelése, amelyek javítják a weboldal rangsorolását.
  5. Közösségi média: A közösségi média aktivitás javítja az oldal látogatottságát és népszerűségét, valamint elősegíti a linképítést.
  6. Analitika és adatok: Az analitika segítségével nyomon követhetőek a látogatói adatok és a kulcsszavak, amelyek a legjobban teljesítenek az oldalon.
  7. És még felsorolni is sok egyéb teendő…

Az SEO módszereknek az a célja, hogy a keresőmotorok értékeljék és rangsorolják a weboldalt, valamint hogy a látogatók számára könnyen megtalálható legyen. Az optimalizálás hosszú távú befektetés, amelynek eredményeként a weboldal hosszú távon magasabb forgalmat, nagyobb látogatottságot és jobb konverziós arányokat érhet el.

Szolgáltatás ára: 15 000 Ft/hó-tól

A feltüntetett ár tájékoztató jellegű! Esetenként, megbeszélés alapján változhat. Frissítve 2024 január 25.-én.


Google keresőoptimalizálás – SEO – AdWords hirdetés

GoogleBingYahoo YandexDuckDuckGo, és egyéb kereső programok előkelő helyezésének eléréséhez szükséges a keresőoptimalizálási tevékenység, Angol rövidítése a SEO! A keresőoptimalizálás egy folyamatos tevékenység! Adott helyezés elérését követően sem szabad leállni vele, mert a versenytársak nagy valószínűséggel visszaelőzik!

honlap weboldal keresőoptimalizálás seo
Scroll to Top