Honlapkészítési Ár – 2024


Tájékoztatásul az árkategóriák.
A döntés az Ön kezében van, hogy minőség vagy az ár, ami alapján dönt.


Ingyen” Honlap: Családban a gyerek, a gyerek barátja, sógor, koma, sok őszintén jóindulatú segítőkész ember. Ez a legolcsóbb megoldás! Nem biztos, hogy a legjobb megoldás, de kétségkívül az ingyen honlap a legolcsóbb.


Olcsó” Honlap: „Sufnituning”, mindent igérünk és mindent vállalunk nagyon alacsony áron. Se szerződés, se számla. Ez sem biztos, hogy a legjobb megoldás, mert ez már pénzbe is kerül és sok várakozási időbe. („az idő, pénz…”) Legtöbbször gyenge minőséget kap érte az ember.


„Drága” Honlap:
A Minőségi Szakember vagy Cég. Látszólag ez a „drága” megoldás, pedig nem! Egy jó Honlap pénzt termel a cégének! Egy egyszerű bemutatkozó Honlap 2024-ben, körülbelül 250 ezer Ft., és 2.5 millió forint közötti áron készülhet el, a tartalom mennyisége, funkciói és a honlap (szakember) minősége függvényében. A felső árketegóriába már egy kezdő webshop is belefér.

Munkadíjat és árakat csak akkor tudok kalkulálni, ha ismerem a tervezett oldal föbb adatait, funkcióit, célját és az Ön szerint szükségesnek tartott egyéb információkat.

honlap szerkesztés készítés ár ára 2024

Például hány menüpontot tervez, mennyi szöveges tartalmat, hány fotót, és, hogy fontos e az, hogy az Internetes keresőkben, pl. Google, Yahoo, Bing, könnyen megtalálható legyen.

Nálam két féle árat fog kapni, egy magas színvonalon készített Honlapról ami „drágább” és egy egyszerűbb kivitelezésű, de „olcsó” Honlapról. Mindkét kivitelezéssel egy használható honlapot kap. De Ön dönti el melyik minőséget rendeli meg. Lásd a bal oldali szemléltető képet! Mindkettőt „autónak” nevezzük, elgurul négykeréken, de az arany színűt autót „olcsón”, sajnos nem tudja megvennni.

Ha ajánlatot kér, rövid időn belül válaszolok! Köszönöm!

Scroll to Top