Honlap ingyen vagy olcsó honlap


Honlapkészítés ingyen, avagy mennyibe kerül egy Honlap elkészítése? Egyszerű, Bemutatkozó Honlap készítése (landing pages) ára, avagy ha saját maga készíti el otthon a honlapját, weboldalát az ingyen van?

IGEN! Ingyen van! De csak akkor, ha nem számolja a ráfordított időt és energiát, amíg alapfokon megtanul összeállítani egy honlapot! Amíg keresgél a megfelelő oldalak között, videókat nézeget, tesztelget, több napot is igénybe vehet. Szerintem megéri megfizetni a megfelelő szakember munkadíját! Egy Honlap elkészítése nem egyenlő egy mobil applikáció feltelepítésével a telefonunkra, ettől nem lesz valaki képzett informatikus, vagy programozó!

Igen, lehetséges ingyen honlapot készíteni, de ennek általában vannak korlátai és kompromisszumokkal járhat.

Például sok weboldal-készítő platform kínál ingyenes verziót, amely korlátozott funkciókkal rendelkezik, vagy egy bizonyos mennyiségű tárhellyel vagy látogatói forgalommal. Ez azt jelenti, hogy ha az oldalad növekszik, akkor előbb vagy utóbb talán fizetned kell a további szolgáltatásokért.

Ezenkívül az ingyenes honlapok általában tartalmaznak reklámokat, amelyekkel a platformok finanszírozzák magukat. Ha nem szeretnéd, hogy reklámok jelenjenek meg a honlapodon, akkor valószínűleg fizetned kell azért, hogy eltávolítsák azokat.

Ha azonban nem szeretnél pénzt költeni a honlapodra, és elfogadod az ingyenes platformok korlátozásait és reklámjait, akkor számos lehetőség közül választhatsz, például a WordPress.com, a Wix vagy a Weebly. Azonban ha nagyobb rugalmasságra van szükséged, és nagyobb teljesítményt szeretnél, akkor érdemes lehet pénzt költeni egy prémium honlapra vagy saját webhelyedre.

A szakszerűen elkészített Honlaptól várjon eredményt!

Vállalom régi honlapok felújítását is, rossz honlapok javítását, félbemaradt fejlesztések folytatását, internet marketinget.

Egyáltalán mi az a Honlap?

Scroll to Top