Egyedi programozású Honlap – Weboldal szerkesztés


Honlap készítése egyedi programozással

Ez a módszer a klasszikus, régi, szakmai megoldás. Amikor egy programozó pontról-pontra, betűről-betűre „írja meg” a honlapot. Ugye valójában a képernyőn megjelenő szépen megjelenő weboldal mögött számok és betűk sokasága rejtőzik.

honlap egyedi programozás készítés

Az egyedi programozású honlap egy olyan weboldal, amelynek minden funkciója és kialakítása egyedi programozási megoldásokkal lett létrehozva. Ez azt jelenti, hogy a honlap fejlesztői saját maguk írták a kódot és az alkalmazott technológiákat az adott projekthez igazították.

Ez a módszer időigényes és sziszifuszi munka, viszont igazán kiváló eredményeket lehet vele elérni. Ezzel a módszerrel lényegesen rövidebb programsorokat lehet írni, könnyebb a hibák javítása, gyorsabb a weboldal betöltési sebessége.

Egyedi programozású honlapok lehetnek nagyon egyszerűek, csak egy statikus oldal néhány információval, vagy komplexebb rendszerek, amelyek sok adatot kezelnek és számos felhasználói interakcióval rendelkeznek.

Az egyedi programozású honlapok előnye, hogy maximálisan testreszabhatók és szinte bármilyen funkcióval bővíthetők. Ezen kívül, ha egy cég vagy vállalkozás egyedi megjelenést szeretne, akkor a programozás lehetőséget ad arra, hogy az oldal minden részletét az üzleti célhoz és a márka arculatához igazítsák.

Az egyedi programozású honlapok hátránya azonban az, hogy az előállításuk több időt és pénzt igényelhet, mint egy előre elkészített sablon használata. Ezen kívül a saját kód írása bonyolultabb és felelősségteljes feladat, így megfelelő szaktudás és tapasztalat szükséges hozzá.

Rég óta vagyok a szakmában, így látom, hogy ez a módszer kihaló félben van, mivel egyrészt szakember hiány van, másrészt, pedig, nincs meg rá a fizetőképes kereslet.

Néhány egyedi programozással készült honlap minta


ungvarpince
vizurart
asztalos honlap
carbidegroup honlap
haccp engedély honlap
Scroll to Top